Lys upp i din trädgård

Det är sommartid och vi vill alla spendera mer tid utomhus. Om du har en trädgård, oavsett stor eller liten, är det alltid en bra tid att tillbringa kvällar med en grill eller en liten samling med vänner. Du kan dekorera din trädgård med några lampor som ger en mysig och elegant atmosfär.

Det handlar om att ta din trädgårdsbelysning från dag till natt. Att hitta lämplig utebelysning är inte så svårt. Det kan göras med lyktor och miljövänliga och fantastiska ljusalternativ, som solladdningsalternativ. För att uppdatera en matplats i trädgården eller göra din pergola till en elegant uteservering, lägg till hängande lampor. Trädgårdsbelysning och idéer för eldstaden går hand i hand. Välj värmeljus för att skapa en mysig atmosfär.

Tänk på de många olika formerna av ljus och dela upp trädgården i områden. Exempelvis kräver åtkomstvägar, större vägar, avskilda områden och dekorativa detaljer och uttalande växter mest belysning. Genom att hitta rätt lampor uppnår du bästa resultat. Välj rätt belysning så kan du snabbt skapa intresse för en uteplats. Belysa viktiga funktioner som din favorit växter. Uppmärksamma en trädgårdspergola som är inrättad för uteservering och skapa värme i varje hörn.