Inreda efter en renovering

Visst kan det vara roligt att renovera och se hur det hela växer fram. Slutresultatet är ju alltid det roligaste att se. Allt förarbetet och saker man inte ser kanske inte är lika roligt att hålla på med. Att påbörja att inreda efter en renovering är ju också trevligt. Det är som lön för den mödan man haft med hela renoveringen.

Hur vi inreder våra hem ser ju olika ut och alla har vi olika tycke och smak hur våra hem ska se ut. Vissa följer en inredningsstil strikt medans andra inreder lite på känsla och mixar olika stilar. Något som de flesta använder i sin inredning förutom möbler då är växter av olika slag.

Detta gör ett hem levande och ger även en mycket bättre inomhusluft. Speciellt gröna växter kan hjälpa till att förbättra luften i våra hus. Kanske det är dags att byta ut en del gamla krukor och vasar som används för växterna därhemma. En del av de växter ni har är i behöv av växtstöd då de trivs i ert hem.

Så klart så bestämmer vi hur våra hus och hem ska se ut. Vill man inreda som efter en inredningskatalog så gör man det. Vill man ha det bohemiskt så väljer man detta. Vissa trivs med lantlig inredning och andra vill ha det mer avskalat och vitt och lite saker i sina rum. Hitta din inredningsstil och skapa ditt hem som du trivs i.