Inred med belysning

Även om möbler är en stor del i vår inredning så finns det andra saker att tänka på. För att våra hem ska bli så hemtrevliga och mysiga som vi vill ha dom så är belysningen viktig. Inred med belysning i åtanke så kommer du att få ett trevligt hem.

I många fall så kanske man väljer att ställa sin soffa och soffbord där uttaget sitter i taket i ditt vardagsrum. Tänk på att det finns produkter som gör att du utgår från kontakten men kan hänga en armatur över ditt soffbord även om det placeras på annan plats i vardagsrummet. Genom att i ett tidigt stadium tänker på hur belysningen ska vara i hemmet så kan placeringen av allt annat gå lättare. Då det kommer till vilka lampor man ska välja så finns det massor att välja på och här är det din smak som avgör detta.

Tänk på att ett större rum kan behöva fler ljuspunkter än ett mindre rum. Ett stort vardagsrum kan behöva uppåt sju ljuspunkter för att ni ska få den bästa belysningen. Om ni känner er osäker så kontakta den butik som ni köper er belysning från och fråga. Om ni beskriver ert rum eller skickar bilder på hur rummet ser ut så kan de komma med förslag på passande belysning. Fördelen med belysning och inredning är ju att man kan byta ut om man efter ett tag inte känner sig nöjd med hur det blev.