Fler badrum i hemmet

Om det är så att ni är många i familjen så kanske ni har en bostad med fler badrum för att klara av anstormningen på morgonen. Det kan vara så att det är dags att renovera dessa badrum då bostaden kan vara gammal och det inte är gjort något i badrummen de senaste åren.

Ett bra tips är att installera ett duschbadkar i det mindre badrummet för att minska köbildning till det stora badrummet där det idag kanske finns både bad och dusch. Oftast så kan det vara så att det bara finns en möjlighet till dusch i bostaden. Ett duschbadkar är mindre än ett fullt stort badkar och gör det möjligt att ställa in ett sådant i ett mindre badrum. Kolla in utbudet hos Comfornette som säljer just badkar på nätet. På en liten yta så kan ett relativt rymligt badkar få plats. Det kan gott röcka till för en ungdom att kunna ta en dusch eller ett bad.

Om man är en lite större familj så gäller det att man har badrum så det räcker. Två badrum kan vara en ypperlig idé när barnen blivit lite äldre och behöver få lite egen tid i badrummet. Att ockupera det enda badrummet kan ställa till det ordentligt. Därför så kan det vara en bra idé att bygga om det mindre badrummet med egen dusch. Bor man i hus så kan det finnas möjligheter att i källaren bygga om något rum till badrum. Det gäller att fundera på vilket som är bästa lösningen både för familjen och för huset.